De mogelijkheid om GEMS om te zetten in fiat valuta of OMI is momenteel niet beschikbaar.

Bij VeVe zijn ze bezig met het ontwikkelen van hun platform om dit mogelijk te maken. Maar hoe lang dit kan kan duren, daar heb ik geen idee van. Ik volg het op de voet. We houden je op de hoogte als we ons platform ontwikkelen. In de tussentijd raad ik je aan aan dit artikel te lezen. En je kunt ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de Economi blog. 

Vanaf dag één is VeVe gebouwd om een mainstream (niet-crypto) publiek te bedienen, en dit gemak van instappen en de lage toetredingsdrempel hebben sterk bijgedragen tot het vroege succes van het platform.

Nu de adoptie en het begrip van tokens en digitale economieën doordringt in de bredere samenleving, kunnen we nieuwe functies implementeren om het nut van de OMI tokens te verbeteren en te vergroten, en het gebruik ervan te stimuleren in de aankoop en verkoop van digitale verzamelobjecten binnen het platform.

Staking

Met toekomstige mogelijkheden om te Staken en een reeks van extra prikkels ontworpen om zowel het nut als de schaarste van de token te maximaliseren, biedt de OMI token een reeks van functies binnen het ecosysteem die integraal zullen blijven voor de werking van de app, terwijl de waarde voor token houders gemaximaliseerd wordt.

OMI munten aanmaken in de VeVe winkel

Wanneer een gebruiker Gems koopt met fiat/dollars, vergemakkelijkt die transactie in feite de aankoop en verplaatsing van OMI tokens, die uit de in-app Reserve Wallet gehaald worde Terwijl de gebruiker Gems op zijn rekening bijgeschreven ziet, worden de OMI tokens op de achtergrond naar de OMI Vault wallet gestuur

Als de Gems gebruikt worden om een digitaal collectible te kopen van een andere gebruiker op de Markt, gaan de Gems naar de rekening van de verkoper en blijven de OMI tokens in de Vault wallet. Wanneer deze edelstenen gebruikt worden om een nieuwe NFT te kopen in de VeVe winkel, worden 100% van de OMI tokens uit de Vault portefeuille gehaald en permanent verwijderd uit de tokenvoorraad (verbrand) terwijl de digitale collectible tegelijkertijd op de rekening van de gebruiker verschijnt.

Over ECOMI

ECOMI is een technologiebedrijf gevestigd in Singapore en is toonaangevend in de opkomende markt van digitale verzamelobjecten. ECOMI biedt een one-stop shop voor digitale verzamelobjecten via de VeVe app die popcultuur en entertainment naar de 21e eeuw brengt.

De VeVe app stelt gebruikers in staat om te ervaren hoe het is om eigenaar te zijn van digitale verzamelobjecten. Via de marktplaats in de app kunnen gebruikers gewone, zeldzame of one-of-a-kind digitale verzamelobjecten bemachtigen, deze delen via het sociale netwerk en uitwisselen met de VeVe-community, en dat alles vanuit de palm van hun hand.

ECOMI ziet digitale verzamelobjecten als een nieuwe activaklasse die eigenaars van intellectuele eigendommen de kans biedt op nieuwe inkomstenstromen in het digitale landschap. Digitale streaming, gaming en in-app aankopen zijn uitgegroeid tot een miljardenmarkt en de volgende die zich bij deze digitale trend aansluit, is de popcultuur en collectibles industrie.

Om het hele achtergrond te begrijpen wil ik je verwijzen naar het hele artikel en dit te lezen.

Voor de rest is het afwachten dat we de GEMS ook kunnen omzetten in Dollars of Euro's. Maar ondertussen kun je leuk verdienen aan de digitale verzamelobjecten. Sinds deze week zijn ook de Disney figuren in de collectie opgenomen. En die gaan heel hard.