De eerste!

Ben je een van de eerste die hiermee beginnen, dan zul je ongetwijfeld geld verdienen of hebben verdient. Maar wanneer de grote massa er aan begint, dan gaat het vaak mis. Maar als je beseft dat het jouw eigen risico is, en je het misschien leuk vindt om te doen, is mogelijk dat je wat geld verdient, maar het is zeer slecht voor jou reputatie wanneer je veel leden hebt aangebracht en deze mensen gaan geld verliezen!

Maar hier is het ding ... 

Als je begint met het bouwen van een passief inkomen, dan hoop je dat je bij een bedrijf terecht komt die voor de lange termijn gaat, een bedrijf die geen hoge winsten op korte termijn belooft, maar een bedrijf dat samen met de leden langzaam groeit met zekerheden voor de toekomst. Dat zo’n bedrijf ook meerdere verdien mogelijkheden biedt waaruit je kunt kiezen. Stel je voor dat er zo’n bedrijf is!

Dan het is waarschijnlijk een goed idee om met zo’n bedrijf in zee te gaan naast de dingen die je misschien al doet.

De mogelijkheden…

Een passief dagelijkse bonus van 0,0% tot maximaal 0,32% krijgen en deze telkens weer opnieuw investeren levert u aan het eind van dat jaar een leuk bedrag op.

Beginnen met een minimale investering van € 100,- in bitcoin. Dagelijks gedurende een jaar wordt dus bovengenoemde bonus daar bijgestort.

Stel we houden rekening met maar 0,25% bonus per dag. Dan is aan het eind van dat jaar jouw inleg verdubbelt. Zie dat maar eens op een bank te krijgen.

Nu je dit weet, waarom zou je dan niet beginnen om je eigen bank te gaan beginnen door een digitale Wallet te nemen?

Maar er is meer…

Het meest opwindendste deel van dit bedrijf is, dat wanneer je deze kans deelt met jouw vrienden en andere netwerkers, je veel meer inkomsten genereren en jmet jouw dagelijkse verdiensten nog meer kunt laten groeien. Uiteraard kun je die € 100,- ook laten staan voor meer persoonlijke bonus.

Je riskeert slechts € 100,- in Bitcoins. En als je dat zou omrekenen, is dat minder dan 0,28 cent per dag. Dus voor de prijs van minder dan één kopje koffie kun jij dit bedrijf een passief inkomen opbouwen op lange termijn naast al het andere dat je misschien al aan het doen bent.

Meerdere inkomstenstromen…

Het is dus altijd een goed idee om meerdere inkomstenstromen te hebben, maar inkomstenstromen die een lange levensverwachting hebben, zijn belangrijker voor het opbouwen van een passief inkomen dan die snelle verdienmodellen die je 1% of meer per dag beloven..

Dus dit is wat ik de afgelopen maanden heb gedaan en mijn initiële investering van € 500,-* op 15 september 2019 werkt nu voor mij en omdat ik deze kans met een laag risico met anderen heb gedeeld, groei ik dagelijks. In januari 2020 heb ik zelf € 660,- opgenomen voor het opstarten van een ander verdienmodel. Daarna heb ik nog een keer € 300,- opgenomen.

Is alles rozengeur en manneschijn geweest?

Nee, het bedrijf is de afgelopen maanden door overheden, banken regels en corona behoorlijk dwarsgezeten. Zo erg zelfs dat alle tegoeden van voor 1 april zijn bevroren in een aparte wallet. Voor mij was dat een bedrag van € 1.235,-
Velen waren bang dat dit het einde van het bedrijf was. Ik ook. Kaqn ik momenteel aan dat geld komen? Nee het zit nog steeds geblokkeerd door een bank in Hongarije. Maar komt het nog beschikbaar? Geen idee. De eigenaren proberen wel van alles om de blokkade op te heffen. Het mooie is wel dat vanaf april er door het bedrijf toch een bonus is gegeven over die geblokkerde tegoeden. 1% per maand. Dat is niet veel, maar toont wel de goede wil van de eigenaren aan om iets heel moois van dit bedrijf te maken. Inmiddels is mijn tegoed in deze wallet gegroeid naar € 1.363,-

Moet je het nu maar niet doen?

Dat is een keuze die je kunt maken, maar je kunt ook kiezen het wel te doen. Ik heb na 2 maanden in Juni besloten om toch weer € 100,- te investeren. Deze is nu in de loop van de afgelopen maanden gegroeid naar € 165,- en elke dag komt er ongeveer € 0,75 aan bonus bij. En dat wordt langzaam elke dag meer.

Mijn punt dat ik wil maken is dat ik liever mijn geld investeer in deze Wallet en anderen helpen hetzelfde te doen en een extra inkomstenstroom op te bouwen, dan dat ik mijn geld op een bank zet. Ga dit ook doen. In het ergste is dat je misschien € 100 euro verliest (ik betwijfel het), maar denk aan het feit dat je wellicht over een jaar zou hebben gezegd, had ik dat maar eerder geweten. Zorg dat je op een gegeven moment jouw inleg eruit haalt. Dat kan redelijk snel gaan als je ook een netwerk opbouwt.

Let op: Er is dus altijd een risico dat je loopt. Informeer je zelf en kijk of je dit risico wilt lopen. Jijzelf maakt die keuze. Ik kan je als sponsor alleen maar vertellen hoe ik het gedaan heb.

*Toen ik begon was het startbedrag nog € 500,-. Dat is inmiddels dus € 100,- geworden. Het geld dat je erin stopt kun je te allen tijde opnemen.