Ik ben al een tijdje in deze business bezig. Heb verschillende dingen al gedaan. Sommige lopen nog en sommige zijn inmiddels gestopt of ik ben daarmee gestopt.

De meeste van ons hebben hun inkomsten bronnen gespreid. Ik probeer het aantal beperkt te houden, zodat het overzichtelijk blijft. Maar ik heb nu een programma gevonden waar ik super enthousiast over ben.

De meeste programma’s waaraan ik meedoe, moeten aan een aantal zaken voldoen. Het moet toegankelijk zijn voor iedereen. Ook moet het inleggen en uitbetalen via bitcoin gaan. En ik moet een team kunnen opbouwen en daarmee samenwerken.

Op dit moment is dit programma er een van, misschien wel het beste pass-up systemen van dit moment. Je krijgt betaald vanuit elk level dat wordt opgebouwd.

Waar gaat het om?

Het systeem is eenvoudig van opzet en is gebaseerd op snel geld te kunnen verdienen en dat continu doorlopend. Je moet in staat zijn om tenminste $35 in te leggen en daarnaast minimaal 2 andere mensen kunnen aanbrengen. Ook ga je jouw mensen begeleiden om hetzelfde te doen.

Over de eerste twee mensen krijg je niet uitbetaald. Deze mensen kun je zelf hebben aangebracht maar die kunnen ook uit de spill-over in jouw structuur komen. Dat zijn de oranje poppetjes. De groene poppetjes heb ikzelf aangebracht. Over de onderste 4 poppetjes heb ik $25 per stuk aan commissie verdient. Dus ook over diegene die ik zelf niet heb aangebracht.

Het programma bestaat nog niet zo lang en daarom zijn er gigantische mogelijkheden voor mensen die NU instappen. Dus begin nu en verdien samen met mijn en jouw team een mooi maandinkomen.

Laten we snel geld verdienen en dat samen opbouwen. Laten we het samen doen. En als je meedoet verdien jij niet alleen geld maar ook de mogelijkheid om gratis te kunnen reizen. Want naast de mooie commissie krijg je ook 'Travel Points' die je kunt inwisselen tegen leuke kortingen.

Vraag me om meer informatie en ik help je. Ik heb een mooi stappenplan. Als je dit strikt volgt dan ben jij in 2 maanden in staat om een 4-cijferig inkomen te verdienen. Zie dit als een kadootje.

Wil je gelijk even kijken over welk systeem het gaat? Volg dan deze link en schrijf je daar in.