Ontsluiten van innovatie, vrijheid en kansen van DeFi

Wat is dan het Arrano netwerk of de Arrano DeX (Decentralized Exchange). Voordat ik het kan proberen uit te leggen, moeten we eerst een beetje begrijpen wat een blockchain is, wat gedecentraliseerde financiering is en wat Decentrale uitwisseling is.

Wat is Blockchain

Een blockchain is een reeks van "blokken" die informatie dragen. Dus, in essentie, slaat een blok informatie op die wordt aangedreven door cryptografie. Deze informatie kan een datum, tijd, transactiegegevens enz. zijn, en deze informatie kan van blok tot blok worden doorgegeven. Daarom wordt het een blockchain genoemd. Deze technologie is populair omdat ze een hoge mate van privacy en veiligheid garandeert, transacties transparant zijn en door iedereen kunnen worden gezien, transacties sneller worden uitgevoerd tegen lagere kosten en tal van andere voordelen.

Gedecentraliseerde financiering (DeFi): DeFi is een systeem waarbij financiële diensten worden verkregen door gebruikers zonder veel gedoe over veiligheid en privacy. Iedereen waar ook ter wereld kan gemakkelijk toegang krijgen tot fondsen op het open financieringssysteem. Met de komst van blockchain technologie en cryptocurrencies is dit een mogelijkheid geworden. Diensten in het DeFi netwerk zijn gedecentraliseerd en staan onder constant toezicht in het smart contract. Deze slimme contracten maken krachtige apps mogelijk die Decentralized Apps (Dapps) worden genoemd. Deze Dapps dragen bij aan het feit dat er niet één autoriteit is, die de automatisering of beveiliging regel

Gedecentraliseerde Uitwisseling (DeX): Tijdens het ontstaan van cryptocurrencies waren er platformen die een rol speelden in het matchen van kopers met verkopers en deze platformen/fora regelden de liquiditeit van de cryptocurrencies. Echter, deze platforms waren gecentraliseerd. Dit betekent dat één enkele autoriteit kon bepalen hoe jouw geld werd overgedragen en hoe veilig jouw activa zullen zijn. Blockchain-technologie heeft dat allemaal veranderd. Vandaag hebben we platformen die nog steeds het werk doen van de deze platformen, maar met een belangrijk verschil: Ze zijn gebouwd op Blockchain. Dit brengt alle eerder genoemde voordelen van blockchain naar de beurs. Er is nog veel meer te vertellen over DeX en je kunt online goede artikelen vinden.

Redenen om lid te worden van Arrano en te handelen op een Dex:

Het Arrano netwerk werd gecreëerd voor de regulering van Arrano producten, waaronder het Arrano P2P platform waar u uw tokens kunt omwisselen naar FIAT-valuta, hun Crypto Academie en portfolio management tools onder andere. De Arrano DeX zal het mogelijk maken om elk digitaal actief te ruilen. Met de Arrano DeX krijg je een hoge validatie van jouw transacties tegen lagere kosten, zijn er hoge volumes en liquiditeit, P2P fiat exchange waar je jouw tokens direct kunt verhandelen voor Fiat en wordt je gesteund door een steeds groter wordende community. Voordat we kijken hoe je je bij deze community kunt aansluiten, kijken we eerst kort naar de Arrano tokens, ANO en ANDX.

ANO en AND:
De ANO token is de officiële token van het Arrano Network. Het zal worden gebruikt voor het delen van gemeenschapseigendom, de gedragscode van het protocol en in principe als de native token voor Arrano. Er is een totale voorraad van 1 Miljard ANO tokens. Volgens Arrano, zullen de tokens als volgt worden verdeeld:

  • 49% - 490.000.000 tokens voor leden van de Arrano gemeenschap;
  • 36% - 360.000.000 tokens voor het Arrano LaunchPad genaamd Start-up fueling fund;
  • 12,9% - 129.000.000 tokens gereserveerd voor het bestuur;
  • 2,1% - 21.000.000 voor de investeerders en het adviesteam met 4 jaar vasthouden.

De gereserveerde 49% wordt  verdeeld onder de community van Arrano Network

  • 8% voor de Ontwikkelaars Community in 4 fases van ontwikkeling dat komt op 140.000.000 ANO-tokens
  • 10% voor de Media Community die auteurs en uitgevers omvat die komt op 110.000.000 ANO-tokens
  • 11% voor de Introducers - De beïnvloeders of Project promotors dat goed is voor 150.000.000 ANO-tokens
  • 20% voor de liquiditeitsverschaffers, om de token te ruilen, in te zetten en aan te houden 900.000.000 ANO-tokens

Op dit moment kan iedereen de ANO-tokens verkrijgen via Airdrops en Bounties op het Arrano netwerk. Arrano's ANO-tokens zullen genoteerd worden op Uniswap en andere standaard beurzen.

De ANDX token is een DeFi token gelanceerd door Arrano Network voor de ontwikkeling van haar DeFi applicaties. Er is een totale voorraad van slechts 81.800 tokens. Het token is gebaseerd op ERC-20, wat betekent dat om dit token te verhandelen, je Ethereum moet hebben, aangezien het op de Ethereum blockchain staat. De voorverkoop zal binnenkort beginnen voor de ANDX-tokens, en je krijgt een kans om er een paar te pakken tegen lagere kosten voordat de prijzen hoger zullen rijden.

Je kunt ook deze tokens verdienen door anderen naar het Arrano Netwerk te verwijzen, en deel te nemen aan de Bounties en door dagelijks in te loggen om de dagelijkse kraskaart-beloningen te ontvangen (verdien dagelijks tot 20 ANO, of cash/crypto beloningen)

Hoe kun je lid worden van de Arrano Network Community?

Er zijn vier manieren om lid te worden van het Arrano Netwerk: Als ontwikkelaar, media en auteur, Handelaar of Introducer. Ontwikkelaars bestaan uit de front-end ontwikkelaars en productontwerpers die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en bouwen van de DeFi modules van het netwerk. Media en Auteurs zijn verantwoordelijk voor het promoten van het Arrano Netwerk via Sociale media platformen, blogs en andere fora, gebruikmakend van creatieve inhoud. Traders zijn actieve investeerders in het netwerk die de tokens kopen om te houden of te ruilen voor andere digitale activa. Introduceerders informeren mensen over het Arrano netwerk en creëren connecties via verschillende media platformen. Je kunt lid worden van de Arrano Network Community via de volgende link:

https://arrano.network/register?ref=klikmunt

Je moet aangeven hoe je je bij het Arrano Network wilt aansluiten, als je niet zeker bent, kun je je gewoon als handelaar (trader) aansluiten. Voer je volledige naam in en kies een gebruikersnaam die je wenst te gebruiken, selecteer jouw land, voer je mobiele nummer en e-mail in en kies vervolgens een wachtwoord. Je krijgt 100 ANO munten bij registratie en krijgt ook diverse bonussen voor deelname aan de dagelijkse login beloningen en de Bounty uitdagingen.

Dit artikel is een vertaling van Williams Chidiebere Okoronkwo